Srdečně Vás zveme k účasti na dalším ročníku závodu dračích lodí!

Trochu informovanosti a úcty

Původně jsem to tu nechtěl komentovat a napsat Jirkovi jen osobní zprávu, ale nerad bych aby to někdo vykládal jako snahu vše ututlat...

Stanovy klubu už od svého vzniku říkají, že vedení klubu mezi sebou volí předsedu a místopředsedu. Dalším případným členům vedení zůstává titul člen vedení klubu. Toto rozdělení funguje spolehlivě od svého počátku a nevidím nejmenší důvod jej měnit.

Jirko a ostatní mu podobní - prosím nechte v klubu fungovat co funguje a raději se zaměřte na to co nefunguje, nebo není hotové a vyřešené!!!

Jirko - když už jsi se stal členem kontrolní komise, tak bys měl o to víc respektovat základní pravidla - stanovy, další předpisy a zvyklosti klubu.

A pokud ti komise, do které jsi byl důvěrou ostatních zvolen, nyní přijde legrační a kterou teď dehonestuješ svým pojmenováním - uvědom si prosím, že urážíš sám sebe a své klubové kamarády, kteří do komise vstoupili proto, že věří že jejich práce v této komisi je potřebná. Shazování členů klubu zase za nehoráznost považuji já.

Prosím zamysli se nad každým příspěvkem, který napíšeš.

Jan "Milhauz" Tomíček

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).