re: trénink

Ahoj,
jsem rád, že máme v týmu někoho, kdo čte pozorně a nenechá se snadno ošálit líbivými větami či roztomilými obrázky :-)
Máš pravdu, že program je úplně stejný jako dříve, rozdíl bude jen v nižší rychlosti záběrů a menší síle, kterou do nich budeme dávat. Zjednodušeně řečeno budeme tlačit na háčky, aby udrželi nižší tempo - nebudeme dbát na sílu, ale spíše na správné provedení - včetně tebou zmíněného čekání nad vodou. Pokud dokážeme jet pomalu a správně šestiminutové úseky, zvládneme to i u těch padesátisekundových. Sám se necítím, ale věřím, že to zvládneme, neboť "Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru, a malý ten, kdo zná jen malý cíl."
Bude-li někdo, komu fyzický stav nedovolí takto jet, má samozřejmě jako vždy možnost sedět vzadu a jet si své tak, aby zůstal v pohybu. Nicméně plán klubového tréninku zůstává - na vině není má neochota, ale spíše to, že nemám kompetenci svévolně celý trénink změnit, dokud nebude opravdu zle.

Nebude-li nám hromadně forma tréninků vyhovovat, můžeme společně s trenérem vyvolat diskusi, popsat své dojmy a možnosti jejich zlepšení. Je dobře, že se občas pochybovačný hlas či návrh na zlepšení objeví, je to jen ku prospěchu věci. Ovšem to, jak pěkně jste jeli na závodech vypovídá o kladech toho, co každé pondělí děláme.

Těším se na zítra, ahoj.

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).